Τη 1η Απρίλιου του 2012, το A380 της Air France θα εκτελέσει πτήση μεταξύ Παρισιού και Σιγκαπούρης για πρώτη φορά . Αυτή η πτήση θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα από τον Ιούνιο έως τέλος Οκτωβρίου 2012.

Από τη Σιγκαπούρη, η Air France προσφέρει 38 εβδομαδιαίες ανταποκρίσεις σε συνεργασία με την Qantas προς πέντε προορισμούς στην Αυστραλία: Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth and Adelaïde.

Το καλοκαίρι του 2012, το A380 της Air France θα εξυπηρετεί επτά προορισμούς: New York-JFK, Washington DC, Los Angeles, Montreal, Johannesburg, Tokyo-Narita και Singapore.

Από το Δεκέμβριο 2011, όλα τα αεροσκάφη Α380 της Air France έχουν 516 θέσεις σε 4 κατηγορίες – 9 θέσεις  στη La Premiere (πρώτη θέση), 80 θέσεις στη Business, 38 θέσεις στη Premium Voyageur και  449 θέσεις στη Voyageur (τουριστική).

Πρόκειται για το πιο φιλικό αεροσκάφος προς το περιβάλλον – με λιγότερα από 75 γραμμάρια CO2/χιλιόμετρο ανά επιβάτη – και το πιο αθόρυβο στην κατηγορία του. Η μεγάλη καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερη άνεση και χώρο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Air France καινοτομεί προτείνοντας αλλαγές στο φωτισμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσφέροντας ένα καινούργιο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες οθόνες.