Εδώ και τρεις μήνες ο ελβετικός αερομεταφορέας έχει επαναφέρει τη δεύτερη καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς τη Γενεύη. Η νέα σύνδεση αναχωρεί από την Αθήνα στις 07.30 με άφιξη στη Γενεύη στις 09.20.


Για την επιστροφή, αναχωρεί από τη Γενεύη στις 19.55 και φτάνει στην Αθήνα στις 23.40. Οι δύο καθημερινές πτήσεις ενισχύουν σημαντικά τις επιλογές μετακίνησης ανάμεσα στις δύο πόλεις, τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα για άμεσες ανταποκρίσεις προς πολλούς υπερατλαντικούς αλλά και ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Πράγα, Βρυξέλλες, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και άλλους.


Η νέα δεύτερη πτήση πραγματοποιείται και αυτή από αεροσκάφους τύπου Airbus A320, που αποτελείται από 150 θέσεις και με διαμόρφωση καμπίνας δύο θέσεων – οικονομική και business. Η πτήση αυτή έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα σύνδεση της Αθήνας με τη Γενεύη, η οποία αναχωρεί από τη Γενεύη στις 11.25 και φτάνει στην Αθήνα στις 15.05 και αντίστοιχα, αναχωρεί από την Αθήνα στις 15.45 και επιστρέφει στη Γενεύη στις 17.35.