Το διεθνές αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου θα είναι το πρώτο βρετανικό αεροδρόμιο που θα χαρτογραφηθεί από την Google, παρέχοντας στους επιβάτες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με το αεροδρόμιο.
Η Google Maps έχει δημιουργήσει έναν πλήρη εσωτερικό χάρτη του αεροδρομίου που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται, σε ποιόν όροφο, πού θα βρουν τα καταστήματα λιανικής, πού πρέπει να πάνε για να κάνουν check-in και να παραλάβουν τις αποσκευές τους, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνονται στα μέλη του προσωπικού για να πάρουν οδηγίες.

Ο Oliver Jaycock, διευθυντής μάρκετινγκ του αεροδρομίου Λούτον, είπε, «Τα αεροδρόμια παρουσιάζουν ένα μοναδικό και σύνθετο περιβάλλον όπου οι επιβάτες πρέπει να περιηγηθούν. Η πρόκληση για τα αεροδρόμια έγκειται στο να κάνει αυτή τη διαδικασία εύκολη για τους επιβάτες. Η συνεργασία με την Google για να χαρτογραφηθεί κάθε τετραγωνική ίντσα του αεροδρομίου, σημαίνει ότι, για πρώτη φορά, μπορούν οι ταξιδιώτες να χρησιμοποιήσουν τον χάρτη της Google για να γυρίσουν μόνοι τους και χωρίς καμία δυσκολία όλο το αεροδρόμιο.»