Η εταιρεία Flight Ambulance International (FAI), εδρεύει στη Νυρεμβέργη και προσφέρει ιδιωτικές αεροπορικές υπηρεσίες, οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούν τη διακομιδή ασθενών για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών ή εταιρειών παροχής βοήθειας παγκοσμίως.

Η FAI έχει στο ενεργητικό της έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο στόλο από Lear Jets και Falcon. Τα αεροσκάφη της εταιρείας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό και με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.

Η FAI ιδρύθηκε το 1986 και τον Δεκέμβριο του 2008 έως και το 2010, η Marfin Investment Group (MIG) απέκτησε σταδιακά το 51% της FAI, ξοδεύοντας περίπου 17,5 εκατ. ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια, τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο στόλος της έχει αυξηθεί σε συνολικά 20 αεροσκάφη.

Επιπλέον, τιμήθηκε με το βραβείο «Κορυφαίες υπηρεσίες αεροσκάφους -ασθενοφόρου της χρονιάς», από το έγκυρο διεθνές έντυπο ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, «International Travel Insurance Journal». Το βραβείο απονεμήθηκε σε αναγνώριση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που παρέχει η εταιρεία αλλά και για την συνολική επιχειρηματική διάρθρωσή της. Η επιτροπή επιλογής των βραβευθέντων που αποτελείται από ειδικούς της διεθνούς αεροπορικής αγοράς, επισημαίνει την επιτυχημένη δημιουργία βάσης επιχειρησιακών δραστηριοτήτων αεροδιακομιδών στην Μέση Ανατολή, αλλά και την ανάπτυξη καινοτομιών με τις οποίες βελτιώνεται η ασφάλεια των ασθενών, παράλληλα με την  προσφορά υπηρεσιών  παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων  τακτικών πτήσεων αεροσκαφών ασθενοφόρων σε περιοχές ανθρωπιστικών κρίσεων.