Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, προωθεί ένα νέο κύμα ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην ώθηση των πωλήσεων στο δίκτυο προορισμών της.

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης κερδών ύψους 575 εκατ. δολ. για το Α’ εξάμηνο του οικονομικού έτους, η Emirates προχωρά στην προσφορά ελκυστικών τιμών για την οικονομική Θέση και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός 10ημέρου.

Η προσφορά ελκυστικών ναύλων για το δίκτυο προορισμών της Emirates ξεκινάει από τις 23 Νοεμβρίου 2012 και ισχύει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2012 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 22 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2012, από 15 Ιανουαρίου έως 20 Μαρτίου 2013 και από 10 Απριλίου έως 20 Ιουνίου 2013. Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να προχωρήσουν σε κράτηση, προκειμένου να απολαύσουν τις χαμηλότερες τιμές.

«Η Emirates είναι ήδη γνωστή για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που έχει εφαρμογή σε όλο το δίκτυο της Emirates, ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα, καθιστώντας ακόμα πιο ελκυστικό το ταξίδι των ονείρων σας, η επίσκεψη σε ένα συγγενή ή φίλο, ή ακόμα και η εξερεύνηση μιας νέας αγοράς για επιχειρηματικούς σκοπούς», δήλωσε ο Thierry Antinori, Emirates’ Executive Vice President, Passenger Sales Worldwide.

«Καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει τόσα προϊόντα και υπηρεσίες με την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου, καθώς η εταιρική στρατηγική καθορίζεται με βάση το προϊόν και την τιμή. Αυτές είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας για ό,τι κάνουμε, επιβραβεύοντας με τις καλύτερες εκπτώσεις τους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση έγκαιρα μέσω αυτής της συναρπαστικής προσφοράς», δήλωσε ο κ. Antinori.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε προορισμούς του δικτύου της Emirates με τιμές που ξεκινούν από 691 ευρώ. Οι καλύτερες διαθέσιμες προσφορές* της Emirates για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα, ακολουθούν:

Ισλαμαμπάντ από     €691
Καράτσι από                €691
Ντάκα από                    €702
Δελχί από                     €719
Μπανγκόκ από           €748
Λάγος από                   €795
Σιγκαπούρη από       €829
Σαγκάη από                €836
Πεκίνο από                  €836
Γκουανγκζού από     €896
Σεούλ από                    €966
Περθ από                     €1,063
Αδελαΐδα από            €1,068
Μελβούρνη από       €1,162
Σύδνεϋ από                €1,176

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένες χώρες παραδοσιακά δεν προβαίνουν σε κρατήσεις έγκαιρα. Ωστόσο, με τη συγκεκριμένη προσφορά του προγράμματος «Early Bird», οι έγκαιρες κρατήσεις θα αποφέρουν μερίσματα, τα οποία θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε πρωτοφανείς τιμές στους τακτικούς μας πελάτες», πρόσθεσε ο κ. Antinori.

Η Emirates πραγματοποιεί δρομολόγια σε 126 προορισμούς σε 74 χώρες, ενώ μέσα στο 2012 έχει εντάξει στο δίκτυό της ένα μεγάλο αριθμό νέων προορισμών. Μέχρι στιγμής, η αεροπορική εταιρεία έχει εγκαινιάσει δρομολόγια προς Δουβλίνο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άιρες, Ντάλας, Σιάτλ, Λουσάκα, Χαράρε, Χο Τσι Μινχ, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Ουάσιγκτον και Αδελαΐδα, ενώ μέχρι το τέλος του έτους η Emirates θα εξυπηρετεί τη Λυών και το Πουκέτ. Τα δρομολόγια προς Βαρσοβία και Αλγερία, θα εγκαινιαστούν εντός των επόμενων μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, είτε για την κράτηση των εισιτηρίων, είτε για τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν, επισκεφθείτε το site: www.emirates.gr