Η Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επικερδείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διοργανώνει μία ακόμα ημέρα καριέρας «Cabin Crew Open Day» στην Αθήνα, το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος).

Η ημέρα καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα.

Την ημέρα καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούςΗEmirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 14.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 126 πόλεις σε 74 χώρες, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 188 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει σε παραγγελία 212 αεροσκάφη αξίας άνω των 62 δισ. δολαρίων, αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο πελάτη των Airbus A380, με 27 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 63 σε παραγγελία.

H Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αποδεικνύει συνεχώς την δέσμευσή της στο Ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων ημερών καριέρας, είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών εκδηλώσεων.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  • να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
  • να έχουν μαζί τους φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την ημέρα καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.