Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air, «Travelair Club», συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που απευθύνεται σε φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και οικογένειες, το «Together».

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε άμεσα το 100% των μιλίων επιβράβευσης των μελών της οικογένειάς σας ή της παρέας σας σε ένα κοινό λογαριασμό και να απολαμβάνετε ταυτόχρονα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού είναι πολύ γρήγορη και απλή. Από τη στιγμή της δημιουργίας του λογαριασμού, τα μίλια επιβράβευσης που κερδίζει κάθε μέλος από τα ταξίδια του με την Olympic Air, αλλά και από υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών του Travelair Club, μεταφέρονται απευθείας στον Together λογαριασμό, ενώ παράλληλα τα μίλια αναβάθμισης που συγκεντρώνει κάθε μέλος του Together από πτήσεις της Olympic Air, παραμένουν στον προσωπικό του λογαριασμό, προκειμένου να καταμετρώνται για την αναβάθμιση της κάρτας του σε Silver ή Gold επίπεδο.