Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Μακρινών Ταξιδιών, στα 15α ετήσια βραβεία του βελγικού περιοδικού Travel, που πραγματοποιήθηκαν στην Αμβέρσα.

Είναι η πρώτη φορά που η Etihad Airways κέρδισε στα αναγνωρισμένα και έγκυρα βραβεία του βελγικού περιοδικού, ξεπερνώντας άλλες πέντε αεροπορικές εταιρείες μακρινών ταξιδιών που δραστηριοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν σχεδόν από 400 επαγγελματίες της βελγικής βιομηχανίας, ταξιδιωτικούς πράκτορες, ταξιδιωτικά πρακτορεία, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες κρουαζιέρας.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, είπε πως όλοι στην Etihad Airways είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που η αεροπορική εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει τον πολυπόθητο τίτλο.

«Με αυτό το βραβείο οι επιβάτες επέλεξαν και επιβράβευσαν την Etihad Airways ως την καλύτερη αεροπορική  εταιρεία μακρινών ταξιδιών από και προς τις Βρυξέλλες, μία στρατηγικά σημαντική αγορά για την Etihad Airways. Είναι η απόδειξη της δύναμης και της επιτυχίας της ολιστικής προϊόντικής εμπειρίας που προσφέρουμε, είτε πρόκειται για την Diamond First, την Pearl Business ή την Coral Economy θέση. Το βραβείο αναγνωρίζει επίσης την επιτυχία που έχουμε στο να εμπνέουμε τους επιβάτες μας από τη στιγμή που ξεκινά το ταξίδι τους μέχρι και το τέλος αυτού τόσο εναέρια όσο και επίγεια», πρόσθεσε.

Η συνεργασία κοινού κωδικού της Etihad Airways με την Brussels Airlines για πτήσεις στις Βρυξέλλες κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Κοντινών Ταξιδιών.

Το βελγικό κλαδικό περιοδικό Travel διοργάνωσε τα βραβεία που αποτελούνταν από 31 κατηγορίες και έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σεβαστές ετήσιες εκδηλώσεις επιβράβευσης των επιτευγμάτων του Βελγικού κλάδου ταξιδιών.

Η Etihad Airways πραγματοποιεί πτήσεις μεταξύ Βρυξελλών και Άμπου Ντάμπι οκτώ φορές την εβδομάδα, προσφέροντας συνδέσεις με περισσότερους από 80 προορισμούς.