Η Emirates υποδέχεται το 2013 προσφέροντας ελκυστικές τιμές εισιτηρίων για τους πελάτες που θα προχωρήσουν έγκαιρα σε κράτηση. Είτε θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, είτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας, οι προσφορές της Emirates για την οικονομική θέση, που είναι ήδη διαθέσιμες για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε κράτηση, προσφέρει κάτι στον καθένα.

Οι ειδικές τιμές ισχύουν για περισσότερους από 120 προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Emirates, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 26 Δεκεμβρίου 2012 και 10 Ιανουαρίου 2013 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 18 Ιανουαρίου έως 10 Ιουνίου 2013*.

«Διαθέτοντας εξαιρετικές υπηρεσίες εν πτήσει και μία εκτενή λίστα από συναρπαστικούς προορισμούς –από το Μπουένος Άιρες και το Σαν Φρανσίσκο στη Δύση, μέχρι το Τόκιο και το Ώκλαντ στην Ανατολή- υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ζήσετε την εμπειρία που προσφέρει η Emirates», δήλωσε ο Thierry Antinori, Emirates’ Executive Vice President – Passenger Sales Worldwide. «Πλέον, δίνουμε ακόμη περισσότερη αξία στις ειδικές τιμές εισιτηρίων της οικονομικής θέσης, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε το 2013 με τον καλύτερο τρόπο. Για το λόγο αυτό, προτρέπουμε τους πελάτες μας να κινηθούν γρήγορα και να εξασφαλίσουν θέσεις στην καλύτερη τιμή», πρόσθεσε ο κ. Antinori.

Οι ναύλοι της οικονομικής θέσης από Αθήνα προς Ντουμπάι ξεκινούν από 465 ευρώ, ενώ οι καλύτερες διαθέσιμες προσφορές* για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα σε προορισμούς του δικτύου της Emirates περιλαμβάνουν:

Ισλαμαμπάντ από €586

Δελχί από €648

Σαγκάη από €711

Γιοχάνεσμπουργκ από €713

Χο Τσι Μινχ από €745

Μπανγκόκ από €748

Σιγκαπούρη από €828

Κουάλα Λουμπούρ από €897

Σύδνεϋ από €1,175

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα.