Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία easyJet, θα συνεργαστεί με την Disneyland στο Παρίσι, με στόχο να προσφέρει στους Ευρωπαίους ταξιδιώτες μεγαλύτερο εύρος εναλλακτικών επιλογών αεροπορικών ταξιδιών και διαμονής για την κράτηση των διακοπών τους στο πάρκο αναψυχής του Παρισιού, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, το πάρκο Disneyland του Παρισιού προτείνει την easyJet έως μια από τις ευρωπαϊκές αερογραμμές για να ταξιδέψει κάποιος έως το θέρετρο και δίνει στους πελάτες της easyJet τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια για το πάρκο μέσω της ιστοσελίδα της.

Οι πτήσεις easyJet θα είναι διαθέσιμες και μέσω της ιστοσελίδας του πάρκου Disneyland του Παρισιού. Η πανευρωπαϊκή συμφωνία περιλαμβάνει ταξίδια στα αεροδρόμια του Παρισιού Charles de Gaulle και Orly από περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πέντε πόλεων στη Γαλλία και διαφορετικών πόλεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Δανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και την Τσεχία.

Η προσθήκη της easyJet στην επιλογή ταξιδιωτικών συνεργατών του πάρκου Disneyland του Παρισιού σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από ένα ευρύτερο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών. Οι επισκέπτες από την Ελλάδα ειδικότερα, θα επωφεληθούν από την επιλογή των διαθέσιμων αεροδρομίων αναχώρησης, αξιοποιώντας το δίκτυο της easyJet από το “Ελ. Βενιζέλος” και “Μακεδονία” αντίστοιχα.

Ο κ. Philippe Gas, γενικός διευθυντής του πάρκου Disneyland του Παρισιού δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την easyJet προσφέροντας στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για ταξίδια προς το πάρκο και μία αξέχαστη εμπειρία που ξεκινάει με μια πτήση της easyJet. Αυτή η νέα συνεργασία αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στο να βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς για τους επισκέπτες μας. Σχεδόν οι μισοί από τους επισκέπτες μας έρχονται από το εξωτερικό  και το 1/5 από αυτούς ταξιδεύει  με αεροπλάνο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε πολλές εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές”.

Από τη μεριά της, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συνεργασία με το πάρκο Disneyland του Παρισιού, ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και των δύο εταιρειών και θα ωφελήσει τους χιλιάδες καταναλωτές που επισκέπτονται το Παρίσι κάθε χρόνο για αυτόν το λόγο. Η αμοιβαία συμφωνία σημαίνει ότι οι καταναλωτές που κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου Disneyland του Παρισιού,  μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το ευρύ μας δίκτυο, που προσφέρει πάνω από 1.000 πτήσεις την εβδομάδα προς και από το Παρίσι, από περισσότερες από 50 πόλεις σε 14 χώρες”.