Η Germanwings, ανταποκρινόμενη στους πελάτες της, προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο στις προγραμματισμένες πτήσεις της. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, το Ανόβερο, πρωτεύουσα του Ομόσπονδου κρατιδίου της Γερμανίας, στην Κάτω Σαξονία, θα συνδέεται απευθείας με τη μεγαλύτερη πόλη της Βορείου Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη της απευθείας σύνδεσης έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2013 και θα συνδέει τις δυο πόλεις με μια πτήση την εβδομάδα. Η πτήση αναχώρησης από Ανόβερο θα είναι την Κυριακή το πρωί, στις 10.10, με ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη στις 13:40. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 14:20 από Θεσσαλονίκη και θα προσγειώνεται στο Ανόβερο στις 16:00.

Με πληθυσμό 522.686 κατοίκους (στοιχεία 31 Δεκ. 2010) το Ανόβερο αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο της Βόρειας Γερμανίας, που φημίζεται για τη φιλοξενία πολλών εμπορικών εκθέσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, όπως  το Hanover Fair και η CeBIT.

Έτσι, οι Έλληνες επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, σε έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της Γερμανίας, συνδυάζοντας το επαγγελματικό ταξίδι με ένα χαλαρωτικό διάλειμμα αναψυχής.