Η Travelplanet24, μια από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα online travel agencies στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεκίνησε τη Δευτέρα 11/3/2013 επίσημα τη λειτουργία της στην αγορά της Γαλλίας.

Ακολουθώντας τη στρατηγική επέκτασης στο εξωτερικό με το brand “tripsta” η Travelplanet24 έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 14 χωρών (www.tripsta.net). Οι Γάλλοι χρήστες θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω της ιστοσελίδας www.tripsta.fr στην οποία παρέχονται όλα τα προϊόντα της Travelplanet24, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων.

Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και συνεχής επέκτασης της Travelplanet24 είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της στην Ρουμανία, τον Αύγουστο 2012, για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων στις νέες αγορές.  Για την αγορά της Γαλλίας, το Travelplanet24 απασχολεί 2 άτομα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στα γραφεία της εταιρείας, στο Βουκουρέστι.

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας ιστοσελίδας, www.tripsta.fr, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν ένα παραδοσιακό Γαλλικό πρωινό, υπό τους ήχους της Edith Piaf & Jacques Brel, στα νέα κεντρικά γραφεία στο Σύνταγμα. O Philipp Brinkmann, CEO & Co-Founder επισήμανε με δήλωση του «Η αγορά της Γαλλίας σηματοδοτεί την δυναμική συνέχεια της επέκτασης στη Κεντρική & Δυτική Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που το γιορτάσαμε με ένα παραδοσιακό και ευχάριστο τρόπο για τους εργαζομένους μας. Η ομάδα μας είναι η δυναμική μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχώς μεγαλώνει. Επόμενες αγορές για εμάς είναι η αγορά της Αλβανίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Κροατίας και Σουηδίας».

Η  Τravelplanet24.com έχει ως στρατηγικό στόχο τη πρώτη θέση στην αγορά των online travel agencies στη ΝΑ Ευρώπη, μία περιοχή που συνιστά ένα ιδιαίτερα γόνιμο δίκτυο αγορών, σε σχέση με τη διείσδυση του διαδικτύου, τη γεωγραφική θέση, τα market shares και την οικονομία.