Emirates Skywards 'Meet Me There'Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Emirates, προσφέρει σε επίδοξους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κερδίσουν το ταξίδι της ζωής τους, για τους ίδιους και πέντε φίλους ή πέντε μέλη της οικογένειάς τους. Το βραβείο περιλαμβάνει έξι εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε προορισμό της επιλογής του νικητή, οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, μέσω του κόμβου της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι*. Ένας τυχερός νικητής θα ανακοινώνεται σε εβδομαδιαία βάση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα της Emirates στο Facebook στο σύνδεσμο www.facebook.com/emirates.

«Το πρόγραμμα Skywards της Emirates έχει ως στόχο να επιβραβεύσει τους πιστούς μας πελάτες και να εμπλουτίσει τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Τώρα, προσφέρουμε στα μέλη μας την απόλυτη επιβράβευση μεž πτήσεις προς τον προορισμό της επιλογής τους, σε οποιονδήποτε από τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates με τους φίλους ή την οικογένειά τους», δήλωσε ο κ. Thierry Antinori, Executive Vice President, Passenger Sales Worldwide. «Λένε ότι ένα ταξίδι είναι καλύτερο να μετράται σύμφωνα με τους φίλους που συμμετέχουν, και όχι με τα μίλια. Έχοντας την ευκαιρία να συνταξιδέψουν με πέντε φίλους τους σε έναν από τους 132 προορισμούς σε 77 χώρες του δικτύου της Emirates, οι νικητές του διαγωνισμού «Συνάντησέ με εκεί» μπορούν να προσβλέπουν σε μια περιπέτεια που συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή τους».

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Skywards της Emirates είναι δωρεάν, μέσω του οποίου τα μέλη απολαμβάνουν οφέλη κάθε φορά που ταξιδεύουν. Υπάρχουν τέσσερις βαθμίδες μελών, Blue, Silver, Gold και Platinum, με την τελευταία να έχει προστεθεί πρόσφατα για την ανταμοιβή των πλέον συχνών πελατών. Τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη του προγράμματος Skywards περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές και lifestyle εμπειρίες, προτεραιότητα στο check-in, πρόσβαση στα σαλόνια επιβατών, μεγαλύτερο όριο αποσκευών και επιπλέον μίλια, ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία ανήκει το κάθε μέλος.

Τα μέλη του προγράμματος Skywards κερδίζουν μίλια σε κάθε ταξίδι που πραγματοποιούν με την Emirates και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και μέσω συνεργατών της εταιρείας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αναψυχής. Οι κάτοχοι μιλίων του προγράμματος Skywards μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε πτήσεις της Emirates και άλλων συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών, όπως easyJet, TAP, JetBlue και Alaska Airlines, σε αναβάθμιση θέσης, διαμονή σε ξενοδοχεία, εκδρομές με την Arabian Adventures, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ψώνια στο The Emirates High Street. Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος Skywards μπορούν πλέον να εξαργυρώσουν τα μίλια τους για την αγορά εισιτηρίων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ομάδων που χορηγεί η Emirates όπως Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Αμβούργο ΣΦ, καθώς και σε εκδηλώσεις όπως το Emirates Airline Dubai Jazz Festival. Τα μέλη μπορούν επίσης να δωρίσουν τα μίλια τους σε μια σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνεργάζονται με την Emirates, συμπεριλαμβανομένων των The Emirates Airline Foundation, Sightsavers International, Dubai Cares, Friends of Cancer Patients και CARE International.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, ο οποίος είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 2 Απριλίου 2013, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και πέντε φορές, ανοίγοντας νέο εισιτήριο και επιλέγοντας κάθε φορά πέντε νέους φίλους για διαφορετικό προορισμό σε μια άλλη ήπειρο. Οι νικητές θα επιλέγονται τυχαία από το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών που υποβάλλονται. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφθείτε τη σελίδα της Emirates στο Facebook κι επιλέξτε την αντίστοιχη εφαρμογή.

Η Emirates εγκαινίασε τη σελίδα της στο Facebook το Μάρτιο του 2012, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1,3 εκατ. οπαδούς κατά τους πρώτους 12 μήνες παρουσίας. Οι οπαδοί μπορούν επίσης να επισκεφθούν το προφίλ της Emirates στο Google+ και το κανάλι της στο YouTube.

* Το βραβείο περιλαμβάνει μετάβαση σε Οικονομική Θέση ή Διακεκριμένη Θέση μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου μιλίων Skywards και υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.