SAS.2Η Scandinavian Airlines – SAS – έχει εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης προς Βίλνιους, Ίνσμπρουκ, Πούλα, Παλέρμο, Κάλιαρι, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Πρίστινα και Αλάνια. Τα νέα δρομολόγια από το Γκέτεμποργκ προσγειώνονται στη Νίκαια και την Πρίστινα.

Ακόμη, την 1η Ιουλίου, η SAS εγκαινιάζει ένα νέο δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου Arlanda και της Μαδρίτης. Το νέο δρομολόγιο θα συμπληρώσει το ήδη υπάρχον δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας από την Κοπεγχάγη προς τη Μαδρίτη. Η SAS θα παρέχει τώρα μέχρι δέκα αναχωρήσεις την εβδομάδα μεταξύ της Σκανδιναβίας και της Μαδρίτης.

Επίσης, από 1η Ιουλίου, θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις μεταξύ της Στοκχόλμης και της Μαδρίτης δύο φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα αποχωρούν από το Arlanda τη Δευτέρα στις 9.15 και θα επιστρέφουν από τη Μαδρίτη στις 2.05 μ.μ. Οι πτήσεις κάθε Παρασκευή θα αναχωρούν στις 7.10 το πρωί από το Arlanda, επιστρέφοντας από τη Μαδρίτη στις 15:50. Η SAS σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα Boeing 737 σε αυτήν τη διαδρομή, με χρόνο πτήσης περίπου 3 ώρες και 50 λεπτά.

“Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας θέλουν να ταξιδέψουν με τη SAS, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πτήσεις μεταξύ Μαδρίτης και Arlanda, κάτι που εξυπηρετεί τόσο τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους στη Μαδρίτη όσο και άλλους επιβάτες που θέλουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο εκεί”, δήλωσε ο κ. Joakim Landholm, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της SAS.