Easyjet.2Η easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Βρετανίας, ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα για το 2014, όπου περιλαμβάνονται πάνω από 58.000 πτήσεις για το διάστημα 30 Μαρτίου έως 15 Ιουνίου 2014.

Πάνω από 9 εκατ. θέσεις είναι ήδη διαθέσιμες για αγορά στην ηλεκτρονική διεύθυνση easyJet.com, δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να διασφαλίσουν από πολύ νωρίς φθηνότερους αεροπορικούς ναύλους για το καλοκαίρι του 2014. Η easyJet συνδέεται με πολλά αεροδρόμια και προσφέρει εκατοντάδες πτήσεις σε προορισμούς στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Ρωσία.

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί για την easyJet περιλαμβάνουν:

  • Λονδίνο Gatwick – Βουκουρέστι
  • Μάντσεστερ – Βενετία
  • Λίβερπουλ – Λάρνακα
  • Λονδίνο Stansted – Σόφια.

Η κα. Cath Lynn, Group Commercial Director της easyJet, δήλωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι που οι καλοκαιρινοί μας προορισμοί είναι από τώρα διαθέσιμοι, δίνοντας επιλογή για περισσότερες από 60,000 πτήσεις σε εκατοντάδες προορισμούς μεταξύ 30 Μαρτίου και 15 Ιουνίου του 2014.

Δημιουργώντας το πρόγραμμα πτήσεων, λαμβάνουμε υπόψιν πολλούς παράγοντες όπως τις ανερχόμενες τάσεις διακοπών και το  feedback των πελατών μας για να σιγουρευτούμε πως  προσφέρουμε την σωστή ταξιδιωτική επιλογή σε εξαιρετική τιμή. Η easyJet επίσης προτιμά πιο πολύ από κάθε άλλη εταιρία τα κεντρικά αεροδρόμια μεταφέροντας τους ταξιδιώτες κατευθείαν στην καρδιά του προορισμού τους, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις.

Πιστεύουμε πως στους κύριους καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2014 θα συμπεριληφθούν τα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά και τα πολιτιστικά κέντρα, όπως η Μόσχα και η Βουδαπέστη καθώς επίσης και παραδοσιακά αγαπημένοι προορισμοί όπως η Μάλαγα και το Αλικάντε. Γύρω στο 20% των πελατών της easyJet είναι εταιρικοί ταξιδιώτες και έτσι οι συχνές πτήσεις σε χαμηλές τιμές σε πόλεις σαν το Βερολίνο, το  Άμστερνταμ και το Μπέλφαστ είναι προτιμώμενες από τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις”.