Η Germanwings κατέλαβε τη δεύτερη θέση μεταξύ όλων των αεροπορικών εταιρειών κατά την ευρωπαϊκή σύγκριση της online υπηρεσίας Flightstats.

 

germanwingsΗ αεροπορική εταιρεία Germanwings διακρίνεται και για το μήνα Δεκέμβριο ως η 2η ακριβέστερη αεροπορική εταιρεία σε ότι αφορά τη συνέπεια των πτήσεών της. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ανεξάρτητη αρχή Flightstats, μια αμερικάνικη online υπηρεσία που αξιολογεί όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις ανά την υφήλιο, η Germanwings κατέκτησε τη 2η θέση, ξεχωρίζοντας ως μια από τις πλέον ακριβείς αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης.

Ύστερα από την εξαιρετική κατάταξη των προηγούμενων μηνών, η αεροπορική εταιρεία δηλώνει για μια ακόμη φορά την κορυφαία της θέση στον πολύ σημαντικό για τους επιβάτες τομέα της ακρίβειας στην τήρηση των δρομολογίων και των αναχωρήσεων.

Μόνο μια ισπανική αεροπορική εταιρεία προηγείται της Germanwings, με ποσοστό ακρίβειας αναχωρήσεων 92.73%. Η Germanwings κατέλαβε τη δεύτερη καλύτερη θέση, με ποσοστό 91.60%, ανταγωνιζόμενη σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές εταιρείες.