Το www.travelcompare.gr είναι ένα  νέο εργαλείο στα χέρια του κάθε ταξιδιώτη, που προσφέρεται δωρεάν και του δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να απολαμβάνει χαμηλές τιμές για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτου άμεσα και με πολύ εύκολο τρόπο.

TravelCompare-LogoΤο www.travelcompare.gr το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, δημιουργήθηκε από μία ομάδα ατόμων με αγάπη για τα ταξίδια και την τεχνολογία. Ήρθε να καλύψει την ανάγκη όλων όσων ταξιδεύουν, να εντοπίζουν εύκολα τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούμε ή βλέπουμε να διαφημίζονται προσφορές για ταξίδια, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ. τα οποία προσφέρονται στις «καλύτερες τιμές». Πόσο σίγουροι είμαστε ότι η προσφορά που βλέπουμε στη διαφήμιση είναι πράγματι καλή; Ο μόνος τρόπος για να το διαπιστώσουμε είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε στα διάφορα sites και να συγκρίνουμε τις τιμές. Μία διαδικασία όχι και τόσο εύκολη και σίγουρα ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Στην προσπάθειά μας να εντοπίσουμε online την καλύτερη τιμή για το ξενοδοχείο ή τα αεροπορικά εισιτήρια που έχουμε επιλέξει συνήθως παρατηρούμε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στις τιμές μεταξύ των διαφόρων sites. Όσο περισσότερο ψάχνουμε τόσο μεγαλύτερες διαφορές βρίσκουμε. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σίγουροι ότι τελικά βρήκαμε την καλύτερη τιμή, όσο χρόνο και αν δαπανήσαμε ψάχνοντας online.

Το Travel Compare ήρθε για να μας δώσει λύση στο παραπάνω πρόβλημα, καθώς εντοπίζει και παρουσιάζει συγκεντρωμένες σε μία σελίδα τις προσφορές από έναν πολύ μεγάλο αριθμό sites έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι βρήκαμε την καλύτερη τιμή.

Με μία επίσκεψη στο www.travelcompare.gr η διαδικασία προετοιμασίας των ταξιδιών μας γίνεται πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και σίγουρα πιο οικονομική. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρήματα από τις κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικών εισιτηρίων κ.λπ. τα οποία μπορούμε να ξοδέψουμε για να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι δημιουργοί του Travel Compare, φιλοδοξία τους είναι ο κάθε ταξιδιώτης να έχει το www.travelcompare.gr ως σημείο εκκίνησης για κάθε του ταξίδι.

Το Travel Compare δεν είναι ταξιδιωτικό πρακτορείο, ούτε συνεργάζεται αποκλειστικά με κάποιο συγκεκριμένο. Χάρη στην εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης που διαθέτει εντοπίζει και παρουσιάζει τις καλύτερες προσφορές από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά sites και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει αυτή που τον συμφέρει. Το καλύτερο όμως είναι ότι όλα αυτά προσφέρονται δωρεάν καθώς δεν υπάρχει καμία χρέωση για τη χρήση του.

Εκτός όμως από τη χρήση της μηχανής αναζήτησης των καλύτερων τιμών, οι χρήστες του Travel Compare, ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, έχουν δημιουργήσει τη δική τους διαδικτυακή παρέα που χαρακτηρίζεται από την κοινή αγάπη για τα ταξίδια και η οποία μέσα από το www.travelcompare.gr και τα social media μοιράζεται ταξιδιωτικές ιδέες και εμπειρίες με σκοπό την απόλαυση των ταξιδιών.