gulf-airΗ αεροπορική εταιρεία Gulf Air, θα αυξήσει τις πτήσεις της μεταξύ Μπαχρέιν και Κουβέιτ από 40 σε 42 την εβδομάδα. Η απόφαση του εθνικού αερομεταφορέα του Μπαχρέιν να αυξήσει τη συχνότητα πτήσεων ακολουθεί την αυξημένη ζήτηση των επιβατών για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Ο acting chief commercial officer της Gulf Air, Ahmed Janahi, δήλωσε πως «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο επιπλέον πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν και Κουβέιτ για την περαιτέρω ενίσχυση του περιφερειακού μας δικτύου. Το δρομολόγιο Κουβέιτ-Μπαχρέιν σημειώνει σταθερά υψηλούς συντελεστές πληρότητας και ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών, η εισαγωγή των δυο επιπλέον εβδομαδιαίων πτήσεων προς Κουβέιτ, ενισχύει τη μακροχρόνια δέσμευση της Gulf Air στη γείτονα χώρα. Με 42 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν και Κουβέιτ, οι ταξιδιώτες από όλο το δίκτυο της Gulf Air μπορούν να επωφεληθούν από τις γρήγορες και εύκολες συνδέσεις μας μέσω Μπαχρέιν, καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε το δίκτυο των χωρών GCC και MENA. Περιμένουμε να δούμε συνεχιζόμενη ισχυρή ζήτηση για το δρομολόγιο προς Κουβέιτ και θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε την εκεί πελατειακή βάση μας».

Με βάση μια σχέση που χρονολογείται από την παρθενική πτήση της Gulf Air στην Πόλη του Κουβέιτ το 1959, το κράτος του Κουβέιτ παραμένει στρατηγικός προορισμός και στρατηγική αγορά για τον εθνικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Αναγνωρίζοντας την καθοριστική σημασία της αγοράς του Κουβέιτ για την Gulf Air, ένα από τα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας που παρουσιάζει υψηλή ζήτηση, η εταιρεία ελπίζει να αναπτύξει περαιτέρω την αγορά και να επωφεληθεί από την ταχέως αυξανόμενη κυκλοφορία του Κουβέιτ συνδέοντάς το με διάφορους προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Gulf Air.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Μέσης Ανατολής με καθημερινές, διπλές πτήσεις σε περισσότερες από 10 πόλεις της περιφέρειας, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν είναι καλά τοποθετημένος προκειμένου να συνδέει το Κουβέιτ με σημαντικούς επιχειρηματικούς και τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή αλλά και πέραν αυτής.

Οι δύο επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μπαχρέιν και Κουβέιτ θα πραγματοποιούνται τα Σάββατα και τις Κυριακές. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να κάνετε online στο www.gulfair.com, καλώντας το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+973) 17373737, από οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Gulf Air ή και από ταξιδιωτικά γραφεία.

Αριθμός πτήσης Αεροδρόμιο αναχώρησης Ώρα αναχώρησης* Αεροδρόμιο άφιξης Ώρα άφιξης* Συχνότητα
GF221 Μπαχρέιν 13:15 Κουβέιτ 14:20 Καθημερινή
GF222 Κουβέιτ 15:05 Μπαχρέιν 16:05 Καθημερινή

 

*τοπική ώρα