Η Ryanair από τις 13 Αυγούστου ανακοινώνει την επέκταση των καλοκαιρινών πτήσεων Λονδίνο Stansted – Χανιά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

ryanairΤο Ηνωμένο Βασιλείο και η Κρήτη θα συνδέονται με δύο εβδομαδιές πτήσεις, Πέμπτη και Κυριακή, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Για το 2014 η Ryanair επιχειρεί στα Χανιά, με:

– 1 αεροσκάφος βάσης
– 29 προορισμούς για την Καλοκαιρινή Περίοδο
– 3 προορισμούς για την Χειμερινή Περίοδο
– Πάνω από 775. 000 επιβάτες
– Πάνω από 775 θέσεις εργασίας

Η Ryanair γιορτάζει την επέκταση των Καλοκαιρινών πτήσεων Λονδίνο Stansted – Χανιά με την διάθεση εισιτηρίων σε τιμές από € 35,99 για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18 Αυγούστου).

Στα Χανιά, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, για Ελλάδα, John Alborante είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα την επέκταση ενός από τους Καλοκαιρινούς Προορισμούς μας για την Χειμερινή Περίοδο στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πελάτες μας την ευκαιρία να ταξιδέψουν από το Λονδίνο Stansted προς τα Χανιά και αντίστροφα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Αν η ελληνική κυβέρνηση μείωνε σε λογικά επίπεδα ή καταργούσε τον υψηλό φόρο επιβατών ( 12 € ανα επιβάτη) θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο επέκτασης των πτήσεων για ολόκληρη την χειμερινή περιόδο , και θα επεκτείναμε τη σεζόν και σε άλλα αεροδρόμια.

Μετά το άνοιγμα της πρώτης ελληνικής βάσης μας στα Χανιά το περασμένο έτος , φέτος ανοίξαμε άλλες δύο βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα 5 αεροσκάφη βάσεων θα μεταφέρουν το 2014 4 εκατομύρια επιβάτες στην Ελλάδα, δείχνοντας τη δέσμευσή μας για την στήριξη της ανάπτυξης, του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας . Υπάρχει το ενδεχόμενο να επεκτείνουμε την σεζόν , που θα έδινε νεα ώθηση στο τουρισμό της περιοχής .

Οι 29 προορισμοί αυτή την Καλοκαιρινή Περίοδο προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες την επιλογή, σε σχέση με τις υψηλές τιμές της Aegean / Olympic , ώστε να μπορούν να απολαύσουν με τις χαμηλότερες τιμές της Ryanair , την μεγάλη επιλογή προορισμών και την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τώρα μπορούν επίσης να κλείσουν τα εισιτήριά τους στην Ελληνική πλεον έκδοση της ιστοσελίδας μας, να μεταφέρουν δωρεάν μια επιπλέον μικρή δεύτερη χειραποσκευή, “αθόρυβες πτήσεις”, αριθμημένα καθίσματα στους επιβάτες με βάση το εισιτήριο τους, να χρησιμοποιούν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους σε όλα τα στάδια της πτήσης τους, καθιστώντας έτσι την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους, με την νεα smartphone app (εφαρμογή κινητού), και με νέα προϊόντα για την οικογένεια και τις επιχειρήσεις που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει πολύ περισσότερα από τις χαμηλότερες τιμές.

Η Ryanair γιορτάζει την επέκταση των Καλοκαιρινών πτήσεων Λονδίνο Stansted – Χανιά με την διάθεση εισιτηρίων σε τιμές από €35,99 για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18 Αυγούστου). Δεδομένου ότι αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές μπορεί να εξαντληθούν γρήγορα, θα πρέπει να συνδεθείτε το συντομότερο δυνατό στην www . ryanair . com ώστε να μην χάσετε την προσφορά μας”

* Η έρευνα της ACI επιβεβαιώνει ότι για κάθε 1 εκατομμύριο επιβάτες δημιουργούνται 1000 θέσεις εργασίας.