ryanairΑύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων το χειμώνα από το αεροδρόμιο των Χανίων προς τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Αθηνών, ανακοίνωσε πρόσφατα η υπεύθυνη πωλήσεων και μάρκετινγκ της Rynair για την Ελλάδα Κιάρα Ραβάρα.

Η κ. Ραβάρα ανέφερε ότι από τις 26 Οκτωβρίου αυξάνονται από 6 σε 7 οι εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη, από 13 σε 18 οι εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα, ενώ τα Χανιά θα εξακολουθούν να συνδέονται με την Πάφο με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Συνολικά, η εταιρεία μέσω του αεροδρομίου Χανίων θα εκτελεί προς τους τρεις αυτούς προορισμούς 28 πτήσεις την εβδομάδα. Στους 28 προορισμούς εξωτερικού προστίθεται με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα η απ΄ ευθείας σύνδεση των Χανίων με το κεντρικό αεροδρόμιο της Γλασκόβης στη Σκωτία. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το στέλεχος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι προσφέρει 100.000 εισιτήρια από 19,99 ευρώ στο ευρωπαϊκό της δίκτυο για ταξίδια από τον Νοέμβριο έως και τον Ιανουάριο του 2015, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου.

Αναφερόμενη στην κίνηση επιβατών με αεροσκάφη της εταιρείας, υποστήριξε ότι μέσω του αεροδρομίου Χανίων μέχρι το τέλος του 2014 θα διακινηθούν 850.000 επιβάτες, ενώ το σύνολο των επιβατών που θα διακινηθούν μέσω του δικτύου της εταιρείας στην Ελλάδα υπολογίζονται στα 4 εκατομμύρια.