Στη θάλασσα φαίνεται πως συνετρίβη το αεροσκάφος της Air Asia το οποίο και αγνοείται τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

air_asia«Με βάση την εκτίμηση της ομάδας που συντονίζει την έρευνα ( το αεροσκάφος) βρίσκεται μέσα στο νερό» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας και διάσωσης στο πρακτορείο ειδήσεων της Ινδονησίας. Ο ίδιος όμως απέφυγε να πει μια πιθανή τοποθεσία συντριβής του αεροπλάνου.

Οι αρχές της Ινδονησίας ερευνούν στη Θάλασσα της Ιάβας από τα ξημερώματα σήμερα για να εντοπίσουν το αεροπλάνο AirAsia που εξαφανίστηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια πτήσης από την πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας προς την Σιγκαπούρη.

Αξιωματούχοι της Ινδονησίας αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν αντικείμενα στη θαλάσσια περιοχή που γίνεται η έρευνα για το εξαφανισμένο αεροσκάφος με 162 επιβαίνοντες.

Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από το αυστραλιανό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες και ακόμη υπάρχουν επιφυλάξεις για το εάν όντως σχετίζονται με την πτήση QZ8501 της AirAsia -η οποία θεωρείται ότι έχει πέσει στη θάλασσα.