_HAN7827-1Η British Airways ανακοινώνει την έναρξη νέων δρομολογίων για την Ελλάδα.
Η British Airways συνδέει τη Μ.Βρετανία με 4 καινούριους προορισμούς στα ελληνικά νησιά, Κω, Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο.
Κως και Κέρκυρα: δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, αντίστοιχα.
Ρόδος και Ηράκλειο: δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα αντίστοιχα.
Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
Στη Μύκονο θα πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα και στη Σαντορίνη πέντε  πτήσεις την εβδομάδα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City.
Επίσης, όπως κάθε καλοκαίρι, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Gatwick.
Αθήνα
H British Airways συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει το δίκτυό της προς / από την Αθήνα.
Η Αθήνα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την ημέρα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Η πρωινή αναχώρηση, μαζί με τις 2 μεσημεριανές, προσφέρουν ανταπόκριση σε ολόκληρο το δίκτυο της British Airwways και των συνεργαζόμενων εταιρειών.
Η γραμμή Αθήνα – Λονδίνο της British Airways συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων. Η ΒΑ ξεκίνησε να πετάει στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις (μέχρι και το 1931).
Στο δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο – Αθήνα προσφέρεται business lounge στους επιβάτες διακεκριμένης θέσης και στους κατόχους της Gold card (πρόγραμμα πιστότητας της    British Aiways – Executive Club).
Φέτος το καλοκαίρι, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό περισσότερες από 10.000 θέσεις, στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.