OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Ryanair προσκαλεί σήμερα 22 Ιουνίου τους επιβάτες της, να κλείσουν τα εισιτήριά τους για μια καλοκαιρινή απόδραση.
Πραγματοποιήστε ένα καλοκαιρινό ταξίδι  με ναύλους που ξεκινούν από 19.99€ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, από 24.99€ από Αθήνα προς Χανιά και από 32.99€  από Αθήνα προς Πάφο.
Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι την Πέμπτη  25 Ιουνίου, ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.
Ο  John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε: “ Η Ryanair, απελευθερώνει καλοκαιρινούς ναύλους προς κράτηση, καθιστώντας ένα ταξίδι σε έναν από τους προορισμούς μας ως την ιδανική απόδραση για το καλοκαίρι. Οι πελάτες μας μπορούνε να ταξιδέψουν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με ναύλους που ξεκινούν από 19.99€, από Αθήνα προς Χανιά από 24.99€ και από Αθήνα προς Πάφο από 32.99€. Οι Έλληνες επιβάτες επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών μας ναύλων, την εξαιρετική εξυπηρέτηση αλλά και για το ευρύ δίκτυο δρομολογίων μας.
Πλέον μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 12 καλοκαιρινά δρομολόγια από την Αθήνα, να κάνουν κρατήσεις μέσω της  αναβαθμισμένης  ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής και να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή. Οι επιβάτες μας μπορούνε παράλληλα να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.’’