ou
24χρονος επιβάτης δάγκωσε επιβάτη κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Λισαβόνα στο Δουβλίνο και πέθανε!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει o Guardian, ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος στην πτήση της Aer Lingus πριν δαγκώσει έναν άλλο επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Η ιρλανδική Mirror κάνει λόγο για δύο τραυματίες.

Όπως γράφει, ο επιβάτης φέρεται να εκνευρίστηκε και να τραυμάτισε δύο ανθρώπους. Με τη βοήθεια και άλλων επιβατών το πλήρωμα κατάφερε να τον σταματήσει Ο πιλότος ενημέρωσε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για έναν επιβάτη που έπαθε αμόκ και τραυμάτισε έναν ή δύο επιβάτες. Λίγο αργότερα, ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι φοιτητής στην Ιρλανδία, ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος. Ένας γιατρός προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ο νεαρός άνδρας κατέληξε. Μια γυναίκα που βρισκόταν στο αεροπλάνο συνελήφθη μετά την προσγείωση, αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σχέση με το θάνατο του 24χρονου ή αν ταξίδευε μαζί του.

Ο πιλότος έκανε επείγουσα προσγείωση στις 17:40 χθες στο Κορκ, με τους 168 επιβάτες και το πλήρωμα να εγκαταλείπουν το αεροπλάνο, σύμφωνα με το RTE. Παρά τις προσπάθειες πάντως, ο 24χρονος δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή, ενώ ο επιβάτης που τραυμάτισε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο Δουβλίνο με λεωφορείο. Ερευνάται από την αστυνομία αν ο άνδρας υπέστη αμόκ, αν του συνέβη κάτι παθολογικό ή αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για την κατάστασή του.