Σύμφωνα με στοιχεία της Airbnb τα πιο δημοφιλή σπίτια που ανήκουν στη λίστα της είναι εκείνα που είναι λίγο περισσότερο εκκεντρικά ή περίεργα!

Από θεματικά καταφύγια ή σπίτια, μέχρι δεντρόσπιτα και…κοχυλόσπιτα! Αυτές είναι οι κατοικίες που πολλοί επιθυμούν να μείνουν κάποια στιγμή!

#1: Στη Ρώμη βρίσκεται αυτή η μικρή σοφίτα η οποία είναι περιζήτητη αφού η τιμή ενοικίασης της είναι 41 δολ. τη βραδιά.

no-9-sometimes-its-all-about-location-and-price-this-mini-loft-in-the-heart-of-rome-rents-for-41-a-night-a-cheap-price-thats-made-it-a-hit-among-airbnb-users-visiting-italy

#2: Στο Μπαλί υπάρχει μία κατοικία- δεντρόσπιτο, με θέα τους φοίνικες και τον ωκεανό! Διαθέτει ακόμα πισίνα και ενοικιάζεται για 76 δολ. 

pool

#3: Ένα σπίτι με θέμα τους Πειρατές της Καραΐβικής με μικρούς καταρράκτες, πισίνες και τζακούζι. Βρίσκεται βορειοδυτικά του Λος Άντζελες κι έχει τη θάλασσα μόλις 8 λεπτα μακριά με το αμάξι.πειρατες

#4: Το σπίτι σε σχήμα μανιταριού, βρίσκεται στο Apto της Καλιφόρνια. Ο ενοικιαστής έχει την ευκαιρία να κοιμηθεί κάτω από τον θόλο, αλλά και να κάνει πεζοπορία σε μία ιδιοκτησία 10 στρεμάτων!μανιταρι

#5: Το δεντρόσπιτο που όλοι ονειρευόμασταν ως παιδιά να ζήσουμε κάποια στιγμή, υπάρχει και είναι στο San Salvatore Monferrato της Ιταλίας. Κάτω από το έδαφος έχει το δικό του κελάρι, το οποίο είναι φτιαγμένο εκατοντάδες χρόνια πριν.

dea82ef7de31b0f3a829becd04bb995241b76643

#6: Είναι χτισμένο από φυσικά υλικά και ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να βιώσει πώς είναι η ζωή σε μία φάρμα. Αυτο το σπίτι βρίσκεται στο νησί Mayne στη Βρετανική Κολομβία και έχει απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από τη θάλλασσα.

φαρμα

#7: Ακόμα ένα δεντρόσπιτο βρίσκεται στη λίστα της Airbnb στην Ιταλία, αυτή τη φορά στη Φλωρεντία. Έχει τον δικό του κήπο και γήπεδο τέννις και είναι πολύ κοντά στον καθεδρικό ναό Duomo. 

φλωρεντια

#8: Ένα ζευγάρι από κοχύλια περιμένει τους επισκέπτες στο Casa Caracol στην Ίσλα Μουχέρες στο Μεξικό. Το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από υλικά που μοιάζουν με κέλυφος απο κοχύλια. Έχει τη δική του πισίνα και είναι απέναντι απο τη θάλασσα.κοχυλια

#9: Για το τέλος αφήσαμε τον πιο επιθυμητό προορισμό σύμφωνα με την Airbnb. Βρίσκεται στο δάσος, στο κέντρο της Ατλάντα. Είναι τρία ξεχωριστά δεντρόσπιτα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με ξύλινα γεφυράκια.

τρι