Η Aeromexico ανακοίνωσε απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Mexico City και Narita το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2016 και του οποίου η συχνότητα θα αυξηθεί σε πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τον Ιούνιο 2016.

Το απευθείας δρομολόγιο θα συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας της πτήσης σε τρεις ώρες σε σύγκριση με το τωρινό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των stopovers.

Ο αερομεταφορέας θα συνεχίσει να εκτελεί το δρομολόγιο προς Τόκυο με το Boeing 787 Dreamliner το οποίο διαθέτει 32 θέσεις σε Clase Premier, τη Business Class της Aeromexico, και 211 θέσεις στη κύρια καμπίνα.

Οι πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις της Aeromexico θα προσφέρουν βελτιωμένες επιλογές σύνδεσης για τους business επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του κύριου hub, Terminal 2 στο Mexico City   International   Airport,   προς 46   προορισμούς   στο Μεξικό, όπως Aguascalientes, Cancun, Guadalajara, Leon, Los Cabos, Monterrey, Queretaro, και San Luis Potosi, και 40 διεθνείς προορισμούς, όπως Lima και Havana, μεταξύ άλλων.

dreamliner

Ο Anko van der Werff, Chief Revenue Officer της Aeromexico, μίλησε για το νέο δρομολόγιο και είπε, “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κάναμε αυτές τις δύο σημαντικές ανακοινώσεις οι οποίες σίγουρα θα ωφελήσουν τον business τομέα με βελτιωμένη σύνδεση για την αυτοκινητοβιομηχανία και συνολικά για τη χώρα, αντιπροσωπεύοντας μία αύξηση 17% σε seat capacity μεταξύ των δύο κρατών.

“Η Aeromexico συνεχίζει να είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία στη Λατινική Αμερική η οποία προσφέρει απευθείας πτήση προς Ασία χωρίς stopovers στις Ηνωμένες Πολιτείες.”