Για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία φιλανθρωπικό δείπνο στο εστιατόριο «Diner Onair» του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, με σκοπό την ενίσχυση της αποστολής και του κοινωνικού έργου που επιτελεί το Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λάρνακα, για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες. Το δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016, διοργάνωσε η Cyprus Airports (F&B), με συνδιοργανωτές τη Hermes Airports και τη CTC-ARI.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο μπουφέ με γαστρονομικές δημιουργίες και ζωντανή μουσική. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκε η Καίτη Οικονομίδου – η οποία είναι σοπράνο της Λυρικής Σκηνής Κύπρου. Μαζί της, ο βιολιστής Μάριος Παύλου, η πιανίστρια Αγνή Σακκά, ο κιθαρίστας Δημήτρης Παναγη και ο τραγουδιστής Alberto Mendez. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η υποψήφια για Grammy Ελληνίδα σοπράνο Δήμητρα Τζιώρτζ και που διαπρέπει στο Λος Άντζελες σε μεγάλα μουσικοθέατρα, η οποία διευθέτησε το ταξίδι της στο νησί μας για να μπορέσει να παραστεί και να συμμετάσχει στο μουσικό μέρος. Αστέρι της βραδιάς ήταν η μικρή Νεφέλη, μαθήτρια του Ειδικού σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας, η οποία μάγεψε με την υπέροχη φωνή της όλους τους παρευρισκόμενους.

Photo 2

Τα έσοδα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για τη στήριξη του Ειδικού Σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις €7,000 και σ’ αυτό συμπεριλήφθηκαν και άλλα επιπρόσθετα έσοδα τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσω της πώλησης λαχείων και της κλήρωσης δώρων που προσφέρθηκαν από διάφορες επιχειρήσεις, με στόχο τη στήριξη αυτής της προσπάθειας.