Η Mega Airlines Studies, θα προσφέρει για πρώτη φορά στην Αθήνα την εμπειρία ενός εξειδικευμένου προγράμματος RTP της IATA για επαγγελματίες! Η Σχολή είναι ήδη εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης (Authorized Training Center, ATC) της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, ενώ πρόσφατα απέκτησε τον τίτλο του Regional Training Partner.

Ο ιδρυτής της σχολής Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος για πρώτη φορά θα διοργανώσουμε τα σεμινάρια RTP για επαγγελματίες του κλάδου. Η μακροχρόνια σχέση μας με την ΙΑΤΑ εξελίσσεται και η Mega Airline Studies αναβαθμίζεται συνεχώς.»

Οι Regional Training Partners (RTPs) είναι επίσημοι αντιπρόσωποι της ΙΑΤΑ με αποκλειστική αρμοδιότητα να διεξάγουν διεθνή εξειδικευμένα σεμινάρια με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς, αλλά και τη δημιουργία προοπτικών για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια RTP πραγματοποιούνται με την παρουσία εγκεκριμένου και απεσταλμένου από την ΙΑΤΑ εκπαιδευτή, ο οποίος προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις.

Oι επαγγελματίες συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, εναρμονισμένη με τα πλέον σύγχρονα παγκόσμια standards, πάντα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση που παρέχει η Διεθνή Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ).

Τα προγραμματισμένα σεμινάρια για 2016 θα πραγματοποιηθούν στο Divani Acropolis Palace στις ακόλουθες ημερομηνίες:

 

Emergency Planning and Response for Airports and GSPs (Classroom, 5 days)

18 – 22 Απριλίου 2016

www.iata.org/training/courses/Pages/TAPP12

  • Airport Operations – Advanced (Classroom, 5 days)

9 – 13 Μαΐου 2016

www.iata.org/training/courses/Pages/TAPP09

  • Airport Certification and Infrastructure Standards (Classroom, 5 days)

27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2016

www.iata.org/training/courses/Pages/TAPP05

  • Safety Management Systems (SMS) for Airports (Classroom, 5 days)

5 – 9 Σεπτεμβρίου 2016

www.iata.org/training/courses/Pages/TAPP10

Η Mega Airline Studies είναι μοναδική εξουσιοδοτημένη σχολή στην Ελλάδα με την πιστοποίηση της ΙΑΤΑ – ήδη από το 2014 λειτουργεί και ως Authorized Accredited School (ATS)- και της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), που παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία καθώς και για τις μεταφορές εμπορευμάτων.

Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στο 210 32 30 167 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mega Airlines Studies.