Μια ακόμη τιμητική διάκριση ως η αεροπορική εταιρεία που μετέφερε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την περίοδο 2001 – 2015, έλαβε η Lufthansa στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη Lufthansa ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων. Διάκριση απέσπασε επίσης και η Brussels Airlines.Οι κύριοι Κωνσταντίνος Τζεβελέκος και Γιάννης Παράσχης

Οι κύριοι Κωνσταντίνος Τζεβελέκος και Γιάννης Παράσχης

«Η Αθήνα αποτελεί για την Lufthansa έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ευρώπη και η πρόσφατη διάκριση που λάβαμε από το αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Κατά τη διάρκεια της 57χρονης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, δείχνουμε τη διαρκή υποστήριξή μας στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διάδοση του ελληνικού τουρισμού.Tα τελευταία χρόνια, έχοντας ως πολύτιμο συνεργάτη τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες εντός του αεροδρομίου», επεσήμανε σε δήλωση του ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο.

Ο κ. Andreas Weingartner από τη Brussels Airlines

Ο κ. Andreas Weingartner από τη Brussels Airlines

Τιμητική διάκριση έλαβε επίσης και η Brussels Airlines, μέλος του Ομίλου Lufthansa, στην κατηγορία «Ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας με εποχικό δρομολόγιο προς  ευρωπαϊκό προορισμό» με βάση την επιβατική κίνηση της θερινής περιόδου 2015. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Andreas Weingartner, Γενικός Διευθυντής της Brussels Airlines για την Κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία.