Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της Celestyal Cruises την περασμένη σεζόν, με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3, ο καλλιτέχνης ανανεώνει το ραντεβού του στο Celestyal Olympia, με νέες εκπλήξεις!

O Ηλίας Βρεττός ταξιδεύει με το Celestyal Olympia για την τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Απριλίου, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ. Το τραγούδι του Ηλία Βρεττού «Ανεβαίνω», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Βασίλη Δήμα, έχει ήδη σημειώσει τρομερή επιτυχία και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ θα πραγματοποιηθούν υπό τις οδηγίες του πετυχημένου σκηνοθέτη Sherif Francis. Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ηράκλειο και Σαντορίνη, είναι οι προορισμοί που θα προσεγγίσει το Celestyal Olympia κατά την διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας και οι οποίοι θα αποτελέσουν έμπνευση για το νέο βίντεο κλιπ.

Η Celestyal Cruises δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται δίπλα στον πολυαγαπημένο τραγουδιστή, επικροτώντας κάθε επιτυχία του! Η εταιρία φιλοξένησε τον Ηλία Βρεττό πέρσι το καλοκαίρι στα πλαίσια των θεματικών της εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να επιλέξει ο καλλιτέχνης το Celestyal Crystal για την παρουσίαση του νέου του δίσκου τον περασμένο Νοέμβριο.
Celestyal Cruises_Ilias Vretos_Celestyal Olympia_B
Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε όμως εδώ καθώς και τη φετινή τουριστική σεζόν δημοφιλείς καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν εν πλω για τους επιβάτες της Celestyal Cruises στο πλαίσιο των θεματικών κρουαζιέρων της εταιρείας. Και αυτό το καλοκαίρι η Celestyal Cruises επιδιώκει να προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση στους επιβάτες της υπό τους ήχους της ελληνικής ποπ μουσικής και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com