Η Mideast Travel Worldwide, το γραφείο που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διεισδύσει βαθιά στην ελληνική και ξένη αγορά τουρισμού μέσα από πολυάριθμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, παρέλαβε δύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις μέσα στον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναδείχθηκε Leading P.C.O. in Greece (BronzeAward) στα Tourism Awards 2016 για το συνεδριακό κομμάτι της ενώ κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ως Best Tour Operator  στα Greek Hospitality Awards 2016.

Οι δύο αυτές βραβεύσεις έρχονται να προστεθούν στο ιστορικό των διακρίσεων της εταιρείας και σε συνδυασμό με την υποψηφιότητά της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα World Travel Awards ως Greece’s Leading DMC απογειώνουν τη Mideast για το 2016. 

Όπως δήλωσε η κα Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast: «Η σημερινή στροφή του κόσμου προς τις online κρατήσεις ταξιδιωτικών, και όχι μόνο, υπηρεσιών είναι αδιαμφισβήτητη. Το γεγονός αυτό από μόνο του καθιστά κάθε μας διάκριση αξιέπαινη αφού φανερώνει, με τον καλύτερο τρόπο, ότι η ανθρώπινη εξυπηρέτηση είναι αυτή που προσφέρει το κάτι παραπάνω σε σύγκριση με ένα σύστημα κρατήσεων. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύουμε ότι οι άνθρωποί μας, οι άνθρωποι της Mideast, είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας.»

Οι άνθρωποι της Mideast, κάνοντας χρήση των αρτιότερων επαγγελματικών ηλεκτρονικών συστημάτων, πραγματοποιούν κρατήσεις ταξιδιωτικών και συνεδριακών υπηρεσιών στο πελατολόγιο της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.