Ο όμιλος Air France – KLM συμμετέχει στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στο χώρο της ναυτιλίας «Ποσειδώνια» που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών, Air France και KLM θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και τις λύσεις που προτείνουν ειδικά για τις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιριών.

Η ναυτιλία είναι ένας χώρος στον οποίο ο όμιλος Air France – KLM κατέχει ηγετική θέση στις προτιμήσεις, προσφέροντας ένα ιδιαίτερα εκτενές δίκτυο που συνδέει την Ευρώπη με τον υπόλοιπο κόσμο, με 316 προορισμούς σε 115 χώρες. Οι ελληνικές πλοιοκτήτριες εταιρίες ελέγχουν σήμερα το ένα τέταρτο του παγκοσμίου στόλου και ο όμιλος αποτελεί έναν από τους κύριους συνεργάτες της ελληνικής ναυτιλίας, με παρουσία στην Ελλάδα για σχεδόν επτά δεκαετίες.

Η μεγάλη, διεθνής εμπειρία που κατέχει στις υπηρεσίες μετακίνησης πληρωμάτων πλοίων καθώς και το σημαντικό πλεονέκτημα της ύπαρξης δύο κόμβων (hubs) στην καρδιά της Ευρώπης σε Παρίσι και Άμστερνταμ, δείχνουν να είναι τα ουσιαστικότερα κριτήρια που καθιστούν τον όμιλο Air France-KLM ως έναν από τους βασικούς συνεργάτες των ναυτιλιακών εταιρειών.

Ο όμιλος Air France – KLM πρόκειται να έχει κοινό περίπτερο στα Ποσειδώνια με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Argo Travel Group, έναν από τους πρωτοπόρους και πιο έμπειρους στην εξυπηρέτηση της ναυτιλίας στην Ελλάδα και με ιστορία μεγαλύτερη του μισού αιώνα. Στο περίπτερό τους οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν για τους νέους προορισμούς και όλα τα νέα στις υπηρεσίες των δύο αεροπορικών, για τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει το Argo Travel Group στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και για άλλες υπηρεσίες που απευθύνονται στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Τα Ποσειδώνια θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.