Τα Aldemar Resorts στην Κρήτη, έλαβαν τρία Πιστοποιητικά Αριστείας του TripAdvisor® για το 2016. Συγκεκριμένα, τα βραβεία απονεμήθηκαν στο Aldemar Royal Mare Luxury & Thalasso Resort, το Knossos Royal Family Resort και το Cretan Village.

Όπως δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια των Aldemar Resorts, κα Μάντυ Καλλιοντζή: «Τα εύσημα για αυτή τη βράβευση πάνε στο προσωπικό και τη διοίκηση των ξενοδοχείων για τη συνέπεια που επέδειξαν και την αφοσίωση στο έργο τους. Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα, γιατί ο ικανοποιημένος πελάτης είναι πρωτεύουσας σημασίας για εμάς και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μέρος ενός ξενοδοχειακού ομίλου που είναι πρωτίστως και κατ’ ουσίαν ανθρωποκεντρικός”.

“Η οικογένεια της Aldemar Resorts – όλοι εμείς που ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτή – δεσμεύομαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πιστούς μας πελάτες υπηρεσίες και προϊόντα που διασφαλίζουν με κάθε τρόπο την ποιότητά τους, πάντα στο πνεύμα της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας».

Τα αριστεία του TripAdvisor® δίνονται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας παγκοσμίως (καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα), που καθ’ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές και βαθμολόγηση από ταξιδιώτες. «Μέσω των πιστοποιητικών αριστείας, αναγνωρίζονται οι επιχειρήσεις που, με διάρκεια και συνέπεια, παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ούτως ώστε οι ταξιδιώτες να βοηθιούνται στην επιλογή τους», εξηγεί η Αντιπρόεδρος του TripAdvisor, Mrs. Heather Leisman.