Αν σας αρέσει η σειρά Game of Thrones τότε αυτά τα ξενοδοχεία είναι για εσάς!

Τα σκηνικά που γίνονται τα γυρίσματα της πασίγνωστης σειράς που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, είναι από χώρες διαλεγμένες με πολύ προσεκτικό τρόπο από τους παραγωγούς της HBO.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από αυτά τα μέρη που αν τα επισκεφθείτε θα νιώσετε κι εσείς την «αύρα» του Game of Thrones.

 

Le Jardin des Douars (Μαρόκο)

Η Μαροκινή πόλη Essaouira με τη θαλασσινή αύρα είναι το λιμάνι που η Καλίσι φτιάχνει το στρατό της με τους Άσπιλους.

1

 

Villa Dubrovnik (Ντουμπρόβνικ)

Ένα από τα καλύτερα καταλύματα του Ντουμπρόβνικ αλλά και της Κροατίας θα σας κάνει να νιώσετε σα να βρίσκεστε στο King’s Landing.

2

 

Ballygally Castle Hotel (Ιρλανδία)

Ακόμη ένα κτίριο του 17ου αιώνα όπου μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας σε ένα πραγματικό κάστρο. Οι ιδιοκτήτες του έχουν εκμεταλλευθεί την αγάπη του κόσμου για το Game of Thrones και σερβίρουν ακόμα και τσάι με θέμα τη δημοφιλή σειρά.

ballygally-castle

 

Bushmills Inn (Β. Ιρλανδία)

Αν η αυστηρή, πηχτή, απόμακρη ατμόσφαιρα των Σιδερένιων Νησιών σας ιντριγκάρει τότε πρέπει να οδηγηθείτε στο χωριό Ballintoy στην Βόρεια Ιρλανδία.

4

 

Hotel Alfonso XIII (Σεβίλλη)

Αν λατρεύετε τη ατμόσφαιρα του εξωτικού Ντορν με τους παραδεισένιους κήπους, τα αίθρια, τα περίτεχνα κεραμικά και την απόχρωση της άμμου τότε χωρίς να το πολυσκεφτείτε πρέπει να περάσετε τουλάχιστον ένα βράδυ στο Alfonso XIII.

alfonso

 

Vogafjos Guesthouse (Ισλανδία)

Για ατμόσφαιρα «Πέρα από τα Τείχη» η Βόρεια Ισλανδία είναι ο προορισμός σας.

6

 

Πηγή: arttravel.gr