Συμβαίνουν κι αυτά… «Ξεχασιάρης» αποδείχθηκε ο 80χρονος Maurice Hunter καθώς… ξέχασε τη γυναίκα του στο αεροδρόμιο και το αντιλήφθηκε όταν προσγειώθηκε στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο 80χρονος είχε προγραμματίσει με την 70χρονη γυναίκα του Carolyn ένα ταξίδι αναψυχής στην Ισπανία. Ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, ο Maurice πήγε στην τουαλέτα λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση.

33

Όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν βγήκε από την τουαλέτα, υπέθεσε ότι η γυναίκα του είχε επιβιβαστεί και μπήκε στο αεροπλάνο. Δεν συνειδητοποίησε ότι ήταν στην πτήση επειδή είχαν κάνει κράτηση ξεχωριστές θέσεις και το αντιλήφθηκε όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

11

«Ανησύχησα πως κάτι κακό είχε συμβεί γιατί δεν την έβλεπα πουθενά μέσα στο αεροπλάνο. Όταν ρώτησα το προσωπικό που είναι η γυναίκα μου, με διαβεβαίωσαν πως είναι καλά αλλά έμεινε στο Λονδίνο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε στη Sun.

Στη συνέχεια, ο 80χρονος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο, καθώς η σύζυγός του είχε μαζί της όλα τα φάρμακά του. Το ζευγάρι, που είχε σχεδιάσει το ταξίδι με αφορμή τα γενέθλια του 80χρονου, τελικά πέρασε τις διακοπές του στο τροχόσπιτό τους στο Κεντ.
22