Το εξαιρετικά δημοφιλές Travel Festival της Qatar Airways επιστρέφει, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να απολαύσουν ονειρεμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε μοναδικούς προορισμούς.

Από τις 29 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου 2016, το Qatar Airways Travel Festival θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, με προσφορές που περιλαμβάνουν την αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά. Οι εκπληκτικές αυτές προσφορές θα είναι διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017. Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν για παράδειγμα εισιτήρια από την Κύπρο από €389. Δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβάνουν το Ντουμπάι (από 419 ευρώ), το Σίδνεϊ (από 779 ευρώ), το Κέιπ Τάουν (από 579 ευρώ), τις Σεϊχέλλες (από 809 ευρώ) και το Μαϊάμι (από 689 ευρώ). Τα μέλη του Qatar Airways Privilege Club θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν τριπλάσια μίλια για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του Travel Festival.

Ο Δρ. Hugh Dunleavy, Chief Commercial Officer της Qatar Airways, δήλωσε σχετικά: «Το Travel Festival της Qatar Airways, το οποίο εγκανιάσαμε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έδωσε στους πελάτες μας τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες προσφορές που υπάρχουν. Αυτή τη φορά οι επιβάτες μας μπορούν να επιλέξουν ακόμη πιο απίθανα ταξιδιωτικά πακέτα και προσφορές, που θα τους επιτρέψουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Θέλουμε να αποτελούμε έμπνευση για τους ταξιδιώτες. Όχι απλά να τους προκαλούμε να ονειρεύονται τις ιδανικές διακοπές, αλλά και να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.»

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ’ επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένων της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.

Για να ενημερωθούν για τις προσφορές του Travel Festival οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν το qatarairways.com/travelfestival. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Qatar Airways ή κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή συνεργάτη της εταιρείας.