Η Etihad Airways ξεκίνησε την ετήσια εκστρατεία πωλήσεών της, που απευθύνεται στους επιβάτες της Οικονομικής και Διακεκριμένης θέσης, με εισιτήρια διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών που εξυπηρετούν όλο τον κόσμο και οι ναύλοι ισχύουν για ταξίδια μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά κατά τη διάρκεια επτά ημερών, μέσω κράτησης στο etihad.com ή μέσω τοπικού ταξιδιωτικού πράκτορα, μεταξύ 30 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου του 2016.

H πώληση θα προσφέρει μέχρι και 50% έκπτωση των εισιτηρίων προς σαράντα πέντε από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς, σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική. Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της αεροπορικής εταιρείας, Etihad Guest, θα συνεχίσουν να κερδίζουν μίλια σε όλες τις τιμές πώλησης.

Ο Daniel Barranger, Senior Vice President Global Sales της Etihad Airways, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το παγκόσμιο δίκτυό μας φέτος και να προσθέτουμε επιπλέον αεροσκάφη στον στόλο μας, εξασφαλίζοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε όλα τα  αεροσκάφη μας και είναι διαθέσιμα σε εκατομμύρια επισκέπτες που επιλέγουν να πετάξουν μαζί μας κάθε χρόνο. Συμπεριλαμβάνοντας τις αεροπορικές εταιρείες των εταίρων μας στην νέα προσφορά μας, παρέχουμε πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο κατάλογο προορισμών και ένα συνδυασμένο στόλο πάνω από 700 αεροσκάφη, εξασφαλίζοντας την ικανότητά μας να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις προσωπικές ανάγκες κάθε επισκέπτη».

Η πώληση θα καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα πόλεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξυπηρετούνται από την Etihad Airways Partners. Με ένα συνδυασμένο δίκτυο πάνω από 400 προορισμούς σε έξι ηπείρους, οι εταίροι παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση σε όλους τους συνδυασμένους προορισμούς της Etihad Airways, airberlin, Alitalia, Air Serbia, Air Seychelles, Etihad Regional, Jet Airways και Niki.

Προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες, η Etihad Airways συνεχίζει να επενδύει σε παγκόσμια ηγετικά προϊόντα εν πτήσει σε όλη την καμπίνα του αεροσκάφους της. Η αεροπορική εταιρεία έχει πρωτοπόρες υπηρεσίες, όπως τις ιπτάμενες νταντάδες για να βοηθάνε τους γονείς με μικρά παιδιά και τα Smart Καθίσματα Οικονομικής Θέσης, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν περισσότερη άνεση και χώρο για τα πόδια. Περισσότερες προσθήκες υπηρεσιών υπάρχουν στο στόλο των αεροσκαφών τύπου Airbus 380S που εξυπηρετούν το Άμπου Ντάμπι, το Λονδίνο, το Σίδνεϋ, τη Βομβάη, τη Νέα Υόρκη και τη Μελβούρνη, ενώ υπηρεσίες στο Boeing 787 Dreamliner έχουν προστεθεί στη Σαγκάη, στο Περθ και στο Ντίσελντορφ, συμπεριλαμβανομένου του Άμπου Ντάμπι, με τα νέα αεροσκάφη να διατίθενται για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο Γιοχάνεσμπουργκ πριν από το τέλος του έτους.

Όσoν αφορά τις υπηρεσίες εδάφους, άνοιξαν νέες αίθουσες αναμονής κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και τη Μελβούρνη, ενώ το First Class Lounge and Spa που αποτελεί τη ναυαρχίδα τους , άνοιξε τις πόρτες του στο Άμπου Ντάμπι τον Μάιο. Παράλληλα με τις συνεχείς εξελίξεις των υπηρεσιών και βελτιώσεις επί του αεροσκάφους, η παγκόσμια πώληση είναι άλλη μία προσθήκη στην ποικιλόμορφη στρατηγική της Etihad Airways για την ανάπτυξη προϊόντων και την εμπειρία παγκόσμιας κλάσης για τους επισκέπτες της ώστε να μπορέσει να αναθεωρήσει τον τρόπο που ταξιδεύουμε.

 

Προσφορές Παγκοσμίων Πωλήσεων από την Αθήνα:

Προορισμός (από Αθήνα) Οικονομική Θέση

Μετ’ επιστροφή (Ευρώ)

Προορισμός (από Αθήνα)   Διακεκριμένη Θέση

Μετ’ επιστροφή(Ευρώ)

Άμπου Ντάμπι / Ντουμπάι 174 Άμπου Ντάμπι / Ντουμπάι 909
Σαγκάη 247 Σαγκάη 639
Μανίλα 264 Μανίλα 977
Μελβούρνη 420 Μελβούρνη 1,333
Σίδνεϋ 425 Σίδνεϋ 1,332
Δελχί 133 Beijing 730
Μουμπάι 150 Μουμπάι 675
Λαχόρη 155 Κολόμπο 939