Η BOC Aviation, η παγκόσμια εταιρία leasing αεροσκαφών με έδρα τη Σιγκαπούρη προχώρησε σε μία παραγγελία για πέντε αεροσκάφη A321 επιπλέον της παραγγελίας που είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο για 30 αεροσκάφη της Airbus, η οποία συμπεριελάμβανε 15 A321s (οκτώ A321neo και επτά A321ceo).

«Αυξήσαμε την παραγγελία μας για τα A321 ως απάντηση στην τάση της αγοράς και την όρεξη για αεροσκάφη με μεγαλύτερη χωρητικότητα», δήλωσε ο Robert Martin, Διευθύνων Σύμβουλος της BOC Aviation.

«Τα αεροσκάφη της A320 Family είναι ένα υγιές χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο, όπως επιβεβαιώνεται από κορυφαίους εκμισθωτές όπως η BOC Aviation, η οποία βασίζεται στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική αγορά στον κόσμο,» δήλωσε ο John Leahy, ο Chief Operating Officer της Airbus. «Αυτή η σειρά επιβεβαιώνει επίσης την τάση από τους πελάτες για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας με την αναβάθμιση σε μεγαλύτερα μοντέλα αεροσκαφών».

Η BOC Aviation είναι ένας από τους δέκα κορυφαίους πελάτες της Airbus. Συμπεριλαμβανομένης αυτής της τελευταίας συμφωνίας, οι παραγγελίες της BOC Aviation μέχρι σήμερα για τα νέα αεροσκάφη Airbus έχουν φθάσει συνολικά στα 311 αεροσκάφη, – 12 Α330 εκ των οποίων πέντε είναι φορτηγά και 299 της A320 Family συμπεριλαμβανομένων 67 A321s (16 A321neo και 51 A321ceo).