Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Volaris παρέλαβε το πρώτο της A320neo, καθιστώντας τον ως τον πρώτος αεροπορικό φορέας που θα χρησιμοποιεί A320neo στη Βόρεια Αμερική. Η Volaris είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Airbus στο Μεξικό, έχοντας παραγγείλει 74 αεροσκάφη από την A320 Family, συμπεριλαμβανομένων 30 A320neo. Η εταιρεία που χρησιμοποιεί αποκλειστικά αεροσκάφη της Airbus έγινε πελάτης τους το 2006, και από τότε έχει στόλο με 63 αεροσκάφη της A320 Family σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων 17 A319, 42 A320 και τέσσερα A321.

Τα A320neo για τη Volaris τροφοδοτούνται από Pure Power κινητήρες PW1100-JM Pratt & Whitney και εκμισθώνονται με AerCap. Έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενούν μέχρι 186 επιβάτες ενώ είναι εξοπλισμένα με την καινοτόμο καμπίνα Space-Flex.

«Η άφιξη του A320neo σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη φιλόδοξη, εξαιρετικά χαμηλού κόστους, στρατηγική μας», δήλωσε ο Enrique Beltranena, Διευθύνων Σύμβουλος της Volaris. «Η Volaris είναι στην ευχάριστη θέση να είναι ο πρώτος που φέρνει τη νέα αυτή τεχνολογία στους επιβάτες της Βόρειας Αμερικής».

«Η Airbus έχει την τιμή να παραδώσει το πρώτο A320neo στη Βόρεια Αμερική για τη Volaris, έναν φορέα που λειοτυργεί αποκλειστικά με αεροσκάφη της Airbus για περισσότερα από 10 χρόνια», δήλωσε ο Rafael Alonso, ο Πρόεδρος της Airbus στη Λατινική Αμερική και τη Καραϊβική. «Η ισχυρή οικονομική ανάπτυξη του Μεξικού φέρνει μια σημαντική ευκαιρία για μία κορυφαία αεροπορική εταιρεία της χώρας, όπως η Volaris, να επεκτείνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επιβάτες».