Σε όλους έχει συμβεί να είμαστε στο εξωτερικό για διακοπές, να πετάμε βράδυ προς Ελλάδα και να πρέπει να …σέρνουμε όλη την ημέρα τις βαλίτσες μας, γιατί δεν έχουμε που να τις αφήσουμε από την ώρα που κάνουμε check out στο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε στο μετρό, στα αξιοθέατα που θέλουμε να δούμε την τελευταία μέρα και να μην απολαμβάνουμε τη βόλτα μας.

Ακόμα και στην περίπτωση που έχουμε αφήσει στο ξενοδοχείο τις βαλίτσες μας όμως, πάλι μετά τη βόλτα μας, πρέπει να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, να πάρουμε τις αποσκευές και να πάμε στο αεροδρόμιο για να τις παραδώσουμε. Βολικό; Όχι.

Αυτό σκέφτηκε και η British Airways και προσφέρει μια υπηρεσία αποσκευών για τους πελάτες της σε συνεργασία με AirPortr.

Με τη νέα υπηρεσία, έρχεται κάποιος υπεύθυνος στην τοποθεσία που εσείς θα του υποδείξετε, παίρνει τις βαλίτσες σας από το σημείο του Λονδίνου που βρίσκεστε και αναλαμβάνει εκείνος τη μεταφορά τους μέχρι… την Αθήνα! Εσείς δεν έχετε το άγχος για τις αποσκευές σας και τη βαλίτσα δε, την βλέπετε πια στην Αθήνα, χωρίς την ταλαιπωρία του check in.

Η νέα AirPortr + Bag Το check-in υπηρεσίας είναι αποκλειστικά για τους πελάτες της British Airways και είναι διαθέσιμη για πτήσεις που αναχωρούν από το Heathrow του Λονδίνου, το Gatwick ή το London City.

Οι τιμές είναι £20 (περιοχή αεροδρομίου), £ 30 (περιοχή «Κεντρική» του Λονδίνου) και £ 40 (εξωτερική περιοχή του Λονδίνου και μεταξύ των αεροδρομίων).

Κάθε επιπλέον τσάντα είναι £ 10. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε τώρα τη νέα υπηρεσία (για ταξίδια από τις 26 Οκτωβρίου) στο www.airportr.com/ba.