Το «Fly me to the Moon 4» συνεχίζει να προσκαλεί «αστέρια» στον ουρανό του αεροδρομίου της Αθήνας! Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας αφήνει το «Κατάστρωμα» και φέρνει τις «αποσκευές» του γεμάτες ρυθμό και νοσταλγικές μελωδίες!

Από Pε Mατζόρε μέχρι Ρε Μινόρε, οι αγαπημένες μουσικές του θα μας ταξιδέψουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 12:00-13:00, στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, που μετατρέπεται σε ζωντανή σκηνή. Κιθάρες, τύμπανα και κρουστά στήνονται από νωρίς και ο Κωστής Μαραβέγιας, ο κατεξοχήν καλλιτέχνης των ζωντανών εμφανίσεων, με μουσική που συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία και με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί του στην πιο όμορφη πτήση της ημέρας!

Συντελεστές

Κωστής Μαραβέγιας: τραγούδι, ακορντεόν, πιάνο, πλήκτρα, κιθάρα

Νίκος Αγγλούπας: μπάσο

Δημήτρης Σταρίδας: τρομπόνι, πλήκτρα

Άγγελος Αγγελίδης: κιθάρες

Κρίτωνας Μπελλώνιας: τύμπανα, κρουστά

Γραφείο Τύπου Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ελculture

τηλ.: 210 3537227 τηλ.: 210 6430683 / 6976 597444

e-mail: press_info@aia.gr e-mail: info@elculture.gr

www.aia.gr www.elculture.gr

 

  • Το «Among the Stars» αποτελεί ενότητα του project «Fly me to the Moon», η οποία φιλοδοξεί να φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες κοντά στο κοινό του αεροδρομίου. To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.