Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της η Jet Airways για όλα τα δρομολόγια από το Άμστερνταμ

Η Jet Airways, ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας της Ινδίας, ενισχύει την προσφορά των υπηρεσιών της σε όλα τα δρομολόγια από το Άμστερνταμ με την εισαγωγή της σουίτας First Class.

Η αεροπορική εταιρεία είχε ανακοινώσει πρόσφατα την εισαγωγή της πτήσης B777-300ER Άμστερνταμ-Βομβάη. Μαζί με τη νέα αυτή ανακοίνωση, τα αεροσκάφη B777 της Jet Airways θα αναπτυχθούν σε όλα τα δρομολόγια από το Άμστερνταμ, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων Άμστερνταμ-Δελχί και Άμστερνταμ-Τορόντο οδηγώντας έτσι σε αύξηση της παραγωγικής ικανότητας με ισχύ από τις 12 Ιανουαρίου 2017. Αυτή η κίνηση θα ενισχύσει επίσης τη σύνδεση με τους εταίρους της Jet Airways, Delta Air Lines και KLM-Air France, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσθετες επιλογές και μεγαλύτερη ευκολία για το ταξίδι τους είτε προς Βόρεια Αμερική/Ευρώπη είτε προς Ανατολή μέσω/στην Ινδία.

Μέσα από αυτή την υπηρεσία, η Jet Airways θα δώσει στους επισκέπτες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με τις σουίτες First Class της αεροπορικής εταιρείας, μοναδικές για το Boeing 777-300ER – το μεγαλύτερο αεροσκάφος του στόλου της. Σε συνδυασμό με την ζεστή ινδική φιλοξενία -σήμα κατατεθέν της Jet Airways- και το προσεκτικά επιμελημένο μενού και το εξαιρετικό φαγητό, υπάρχουν οι εγγυήσεις για μια αξεπέραστη εμπειρία για τους ταξιδιώτες.
Το Boeing 777 της Jet Airways θα προσφέρει οκτώ σουίτες Πρώτης Θέσης, 30 θέσεις Premiere που ανοίγουν σε 180 επίπεδα κρεβάτια, και 308 εργονομικά σχεδιασμένα άνετα καθίσματα στην Οικονομική.

Η Jet Airways συνδέει την Ινδία με 30 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και 28 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέσω της συνεργασίας της με την KLM Royal Dutch Airlines και την Delta Air Lines μέσω Άμστερνταμ.

Η ανάπτυξη ενός από τα μεγαλύτερα αεροσκάφη της θα επιτρέψει επίσης στην Jet Airways να προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στη μεταφορά αποστολών διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων αναλώσιμων, φαρμακευτικών προϊόντων, μηχανημάτων και βιομηχανικών αγαθών μεταξύ Άμστερνταμ-Βομβάη/Δελχί.