Ο κ. Τάσος Τηνιακός είναι ο νέος διευθυντής (airport manager) της Fraport Greece στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Ο κ. Τηνιακός, που βρίσκεται στα Χανιά εδώ και αρκετές ημέρες, επισκέφθηκε ανεπίσημα, σήμερα το πρωί, το αεροδρόμιο των Χανίων, όπου είχε συνάντηση για περίπου μία ώρα με τον αναπληρωτή αερολιμενάρχη Χανίων Λευτέρη Καστανάκη, με τον οποίο συζήτησαν, σε πολύ καλό κλίμα, μια σειρά από θέματα που αφορούν στη λειτουργία του αερολιμένα.

Ο κ. Τηνιακός είχε συνάντηση, την περασμένη Τρίτη, και με τους 26 εργαζομένους, που έχει ήδη προσλάβει η Fraport Greece στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων. Η συνάντηση γνωριμίας, με πρωτοβουλία του κ. Τηνιακού έγινε σε κεντρικό καφέ της πόλης των Χανίων, μεσημβρινή ώρα.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί από τη Fraport Greece προέρχονται από εταιρείες handling, από τα Χανιά και από το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τηνιακός γνωρίζει καλά το αεροδρόμιο των Χανίων καθώς για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε αυτό ως αεροσταθμάρχης της Aegean, από την οποία έφυγε μετά από δεκαετή επαγγελματική διαδρομή (1999 – 2009) για να εργαστεί στην Olympic Air έως το 2014.

 

 

Πηγή: hania.news