Μία πτήση από Washington με προορισμό το Nashville, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση μετά από αναφορές για καπνό στον κινητήρα.

Η εκπρόσωπος του Διεθνούς Αεροδρομίου του Nashville, Shannon Sumrall ανέφερε ότι η πτήση 6176 πραγματοποίησε ασφαλή προσγείωση το βράδυ της Πέμπτης με κλιμάκια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας να βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του αεροδρομίου, κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν σημεία υπερθέρμανσης στο αεροσκάφος αλλά όχι φλόγες. Στο σημείο χρησιμοποιήθηκε άμεσα νερό και αφρός.

Το αεροπλάνο εκκενώθηκε ταχύτατα και οι επιβάτες μετακινήθηκαν στο terminal του αεροδρομίου.

Αξιωματούχοι από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δημοσίευσαν στη συνέχεια δήλωση στην οποία ανέφεραν πως: «Η πτήση 6176 της Mesa Airlines, ένα αεροσκάφος CRJ 7, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Nashville στις 18:10 CST μετά από αναφορά του πληρώματος για προειδοποίηση για φωτιά στον δεξιό κινητήρα και μια πιθανή διαρροή καυσίμου. Οι πυροσβέστες του αεροδρομίου ανταποκρίθηκαν αμέσως.

Οι επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος ενώ η πτήση είχε φτάσει από το διεθνές αεροδρόμιο Dulles της Virginia. Η FAA ερευνά την υπόθεση».