Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ολοκλήρωσε πάνω από 500 πτήσεις και πέταξε πάνω από 1.000 ώρες με το ολοκαίνουριο αεροσκάφος Bombardier CS300 – το πιο «πράσινο» εμπορικό αεροσκααεροσκάφοςφών στον κόσμο.

Ο Martin Sedlacky, Chief Operations Officer της airBaltic δήλωσε: «Αυτή είναι η καλύτερη είσοδος σε κυκλοφορία ενός νέου τύπου αεροσκάφους για την airBaltic. Το CS300 φτάνει τις προσδοκίες μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Έχουμε λάβει εκπληκτικά θετικά σχόλια από τους πελάτες μας οι οποίοι ζητούν περισσότερα CS300 στο δίκτυο της airBaltic που εκτείνεται στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Η airBaltic έχει σήμερα δύο αεροσκάφη CS300 που λειτουργούν σε δημοφιλή δρομολόγια όπως το Άμστερνταμ, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, το Ελσίνκι, το Ταλίν, τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη και άλλα. Το τρίτο αεροσκάφος πρόκειται να ενταχθεί στον στόλο στο τέλος του Μαρτίου. Ο εκσυγχρονισμένος στόλος της airBaltic θα διασφαλίσει την ανάπτυξη του φορέα με τουλάχιστον 13 επιπλέον δρομολόγια και 15% περισσότερα εισιτήρια προς πώληση στο 2017. Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα CS300 παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση https://www.airbaltic.com/fleet/cs300 / en /.