Σε πέντε χρόνια, η Volotea έχει μεταφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια επιβάτες και γιορτάζει

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 250.000 θέσεις από 5 ευρώ για να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλιά της. Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, γιόρτασε στις 5 Απριλίου τα γενέθλιά της, αφού πριν είχε πετύχει τον στόχο των 10 εκατ. επιβατών τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Volotea αναμένει να μεταφέρει 4,3 εκατομμύρια επιβάτες το τρέχον έτος. Η αεροπορική εταιρεία έχει φθάσει τους 10 εκατ. επιβάτες από την πρώτη πτήση της, ενώ το 2017 έχει προσθέσει περισσότερα από 40 νέα δρομολόγια για να εξυπηρετήσει μια γκάμα από 243 διαδρομές, πραγματοποιώντας πτήσεις προς 79 μεσαίες και μικρές ευρωπαϊκές πόλεις σε 16 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ισραήλ, Αλβανία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο.

Επιπλέον, η εταιρεία θα υπολογίζει σε εννέα βάσεις το 2017: Βενετία, Ναντ, Μπορντό, Παλέρμο, Στρασβούργο, Αστούριας, Βερόνα, Τουλούζ και Γένοβα, που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Η Volotea αναμένει στα επόμενα χρόνια να διαθέτει αεροσκάφη 100% Airbus με την προσθήκη έξι νέων A319s της Airbus στο στόλο της, τα οποία θα τοποθετηθούν στις βάσεις Νάντ, Μπορντό και Τουλούζ. «Η Volotea θέλει να γιορτάσει με όλους τους πελάτες της και προσφέρει 250.000 θέσεις σε εξαιρετικές τιμές που ξεκινούν από  5€», δήλωσε ο Carlos Muñoz, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Volotea. Οι 250.000 θέσεις από 5€ είναι διαθέσιμες για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 7 Απριλίου για πτήσεις μέχρι το Νοέμβριο του 2017.

Προλάβετε να κλείσετε κι εσέις την πτήση σας με τιμές που ξεκινούν από 5 ευρώ.