Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της Emirates θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Ντουμπάι, απολαμβάνοντας σε όλη την πόλη προσφορές από το My Emirates Pass, το οποίο μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε αποκλειστική κάρτα μέλους.

Όσοι πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2017 μπορούν να επωφεληθούν από μια μεγάλη γκάμα προσφορών οι οποίες ισχύουν σε μερικά από τα πιο διάσημα σημεία της πόλης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και οποιοδήποτε έγκυρο έγγραφο που ταυτοποιεί τα στοιχεία τους. Οι προσφορές στις πτήσεις προς Ντουμπάι αυτό το καλοκαίρι ξεκινούν από 419 ευρώ.

Με το My Emirates Pass, οι επιβάτες έχουν εκπτώσεις σε περισσότερα από 120 πολυτελή εστιατόρια του Ντουμπάι. Οι προσφορές αφορούν ακόμη μια σειρά από δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε γήπεδα golf ολυμπιακών διαστάσεων, σε θεματικά πάρκα και σε πολυτελή spa σε όλη την πόλη. 

Με ηλιοφάνεια όλο το χρόνο, καταστήματα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αγορών και κορυφαία εστιατόρια, μαγευτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, το Ντουμπάι προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά τα νεότερα, πιο ξεχωριστά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Dubai Parks and Resorts, το οποίο αποτελείται από τρία θεματικά πάρκα: Το Bollywood Parks™ Dubai, το MOTIONGATE™ Dubai, καθώς και το πρώτο LEGOLAND® Park και LEGOLAND® Water Park.

Η βάση της Emirates στο Ντουμπάι παρέχει απευθείας συνδέσεις με περισσότερες από 150 πόλεις σε 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του νέου προορισμού που εντάσσεται στο δίκτυο της εταιρίας, του Ζάγκρεμπ, η πτήση προς το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει να λειτουργεί εντός της εβδομάδας.

Επιπλέον, όσον αφορά στις υπηρεσίες εν πτήσει, το διεθνές πλήρωμα της Emirates προέρχεται από 135 διαφορετικές εθνικότητες, μιλώντας πάνω από 60 γλώσσες, ενώ υπάρχουν θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια στην Business Θέση, οθόνες 13,3 ιντσών ενσωματωμένες σε κάθε θέση (οι μεγαλύτερες οθόνες αντίστοιχων προδιαγραφών στον κόσμο) και περισσότερα από 2.500 κανάλια on-demand στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ice Digital Widescreen. 

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από τις οικογενειακές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν από επιβίβαση κατά προτεραιότητα σε όλα τα αεροδρόμια έως παιδικά γεύματα καθώς και ειδικές επιλογές ψυχαγωγίας για παιδιά στο ice, παιχνίδια και σετ δραστηριοτήτων Lonely Planet Kids.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Emirates, είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία ο στόλος της οποίας αποτελείται αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777.