Συνολικά έχουν εντοπιστεί 10 πτώματα, έπειτα από τη συντριβή του στρατιωτικού αεροπλάνου στη θαλάσσια περιοχή της Μιανμάρ.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 122 άνθρωποι. Το πολεμικό ναυτικό της χώρας εντόπισε τρία πτώματα σε απόσταση 35 χλμ από την παραθαλάσσια πόλη Λαονγκλόν, που βρίσκεται στα νότια της χώρας. Μία από τις σωρούς, ανήκει σε ένα παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες. Στο σημείο βρέθηκαν ένας τροχός αεροπλάνου, δυο σωσίβια και μερικές τσάντες με ρούχα, πιθανόν όλα από το ίδιο αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο ξεκίνησε από την πόλη Μιγέικ με κατεύθυνση προς την Γιανγκόν. Μόλις 29 λεπτά μετά την απογείωση, χάθηκε η επαφή με τον πύργο ελέγχου. Από τους 122 επιβάινοντες, οι 108 ήταν στρατιώτες με τις οικογένειές τους. Ανάμεσά τους βρίσκονταν 15 παιδιά, και 14 άτομα προσωπικό.

Οι έρευνες ξεκίνησαν αμέσως μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους, καθώς κινητοποιήθηκαν 9 στρατιωτικά πλοία, 5 στρατιωτικά αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα. Παρόλο που είναι η εποχή των μουσώνων στη Μιανμάρ, ένας αξιωματούχος της αεροπορίας δήλωσε ότι ο καιρός ήταν καλός κι ότι υπήρχε ορατότητα, κατά την απογείωση του αεροπλάνου.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος είχε πραγματοποιήσει 809 ώρες πτήσης, ενώ η αγορά του είχε γίνει το Μάρτιο του 2016.