Το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει θέαμα σε όλους τους επιβάτες της πτήσης από το Μάντσεστερ στην Ίμπιζα.

Ασυγκράτητο αποδείχθηκε ένα νεαρό ζευγάρι σε πτήση της Ryanair, το οποίο άφησε άφωνους τους συνεπιβάτες του με τις απρεπείς κινήσεις του. Οι δύο τους δεν μπήκαν καν στον κόπο να πεταχτούν μέχρι την τουαλέτα και αποφάσισαν να γίνουν θέαμα για όλους τους επιβάτες της πτήσης από το Μάντσεστερ στην Ίμπιζα.

Οι ταξιδιώτες, με το στόμα ανοιχτό, παρακολούθησαν την κοπέλα να σκαρφαλώνει στον σύντροφό της και να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια τους ερωτικές σκηνές!

Ο 21χρονος Κίεραν Ουίλιαμς από το Πρέστον εξεπλάγη όταν είδε το ζευγάρι. «Τους άκουσα στην αρχή να συζητούν για να το κάνουν, όμως σκέφτηκα ότι αστειεύονται. Ο τύπος φώναζε αν είχε κανείς μας προφυλακτικό. Όλοι γελάσαμε, όμως δέκα λεπτά αργότερα το έκαναν! Έμοιαζαν μεθυσμένοι. Είδαμε το κορίτσι να κατεβάζει το παντελόνι του, όπως έκανε και ο άντρας και μετά ανέβηκε επάνω του. Έπρεπε να βγάλω το κινητό μου και να το τραβήξω. Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στο ζευγάρι ζήτησε να κάτσει αλλού, όμως κανένας από το προσωπικό αέρος δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει. Ούτε καν παρατήρηση δεν τους έκαναν» τόνισε.

Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι το περιστατικό εξετάζεται .