Σε σύλληψη 36χρονου άντρα, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία», με την κατηγορία ότι έκλεβε χρήματα και αντικείμενα από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο 36χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ περιεργαζόταν και προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, «στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για αφαίρεση αντικειμένων και χρηματικών ποσών από αποσκευές ταξιδιωτών εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 36χρονος, ο οποίος είχε πρόσβαση σε χώρους αποσκευών λόγω θέσης εργασίας».

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους, ο άνδρας διέπραξε πλήθος αντίστοιχων κλοπών, καθώς στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.050 ευρώ, 391 δολάρια Αμερικής, 12.000 γεν Ιαπωνίας, 100 δολάρια Αυστραλίας 45 λίρες Βρετανίας, 2.910 ρούβλια Ρωσίας, 490 σερβικά δηνάρια, 400 φιορίνια Ουγγαρίας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις μεγάλου ύψους, καθώς και όλα τα αντικείμενα των επιβατών που είχε καταφέρει να αφαιρέσει από τις αποσκευές.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.